Algemeen Coder - Gedragsonderzoek - Fulltime - Rotterdam - SurveyEngine GmbH

Algemeen Coder – Gedragsonderzoek – Fulltime – Rotterdam

This position has been filled.

//SurveyEngine GmbH
14 april 2021

SurveyEngine is een in Berlijn gevestigd onderzoeksbureau dat data, technologie en uitzonderlijk management levert voor voorkeuronderzoeksprojecten aan klaSurveyEngine is een onderzoeksbureau dat data, technologie en uitzonderlijk management levert voor voorkeuronderzoeksprojecten aan klanten wereldwijd in de farmaceutische, academische, transport- en energiesector.

Dit is een unieke kans voor een persoon met brede technische vaardigheden en interesse in economie en psychologie om experimenten voor gedragsonderzoek te ontwikkelen. Je bewezen vaardigheden in softwareontwikkeling zullen een sterke basis vormen om de grondbeginselen te leren van een verscheidenheid aan technologieën, waaronder Javascript, CSS, HTML, Perl, R, SQL en SPSS; welke nodig zijn om experimenten uit te voeren en voorkeursgegevens te analyseren.

Je komt te werken in een jong, dynamisch groeiend bedrijf voor internationale klanten binnen Europa en in de VS, het VK en Australië. Je technische vaardigheden zullen de grenzen van het academisch onderzoek helpen verleggen met behulp van geavanceerde wetenschappelijke methoden.Direct samenwerken met vooraanstaande economen, onderzoekers en wetenschappers van over de hele wereld en daarmee bijdragen aan de ontwikkeling van sociaal, gezondheids- en milieuonderzoek.

Onze ideale kandidaat

U bent energiek, loyaal en leergierig. U volgt elke taak tot het einde. U bent niet bang om een betere manier voor te stellen, maar u neemt ook instructies goed op, omdat u begrijpt dat u aan het begin van uw carrière staat. U bent nauwgezet, ijverig en betrouwbaar en u benadert elke job met een houding van ‘wat er ook voor nodig is’.

Uw kwalificaties

 • Een professionele opleiding in een van de belangrijkste procedurele programmeertalen.
 • Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal.
 • Woonbaar in Nederland met werkrechten in de Europese Unie.
 • Geletterd, cijfermatig en met inzicht in logica.
 • Een aanwezig begrip van HTML, CSS en Javascript.
 • Recentelijk afgestudeerd of 2 jaar relevante commerciële werkervaring.

Voordelen

 • Een kans voor persoonlijke groei naar projectmanagement of technische expertise.
 • Rechtstreeks samenwerken met toonaangevende economen, onderzoekers en wetenschappers van over de hele wereld.
 • Een voltijdse functie van 40 uur per week.
 • Een kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van sociaal, gezondheids- en milieuonderzoek wereldwijd.
 • Een jonge, doelgerichte en internationale werksfeer met groeiende teams in Berlijn en Rotterdam
 • Centraal gelegen kantoor in Rotterdam, Nederland (vlakbij Rotterdam Centraal)

Bent u geïnteresseerd?

Stuur je CV naar coder_NL@surveyengine.com. Geschikte kandidaten zullen worden uitgenodigd voor een vaardigheidsbeoordeling voorafgaand aan een gesprek.

Ons wervingsproces voldoet aan de GDPR-regelgeving. De verzamelde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het identificeren en evalueren van kandidaten voor potentiële werkgelegenheid, evenals voor toekomstige functies die beschikbaar kunnen komen. Klik hier voor meer informatie.

Scroll to Top